AlgemeenSport

Thom Hensens brons op Dutch open Espoir Eindhoven

- advertentie -

Scheemda/ Eindhoven – Afgelopen zaterdag, 13 januari heeft Thom Hensens uit Scheemda een bronzen medaille gehaald op het Dutch open Espoir te Eindhoven. Hij kwam hier uit in de leeftijdscategorie U18, gewichtsklasse -73 kg.

- advertentie -

Het Espoir is één van de grootste Europese jeugdtoernooien met een deelnemersveld van 1835 judoka’s uit binnen- en buitenland. Dit toernooi is tevens een zogeheten meetmoment voor de Nederlandse judoka’s om zich te kunnen kwalificeren voor Europa Cup wedstrijden.

Thom judoot bij Judoschool Veendam, zijn coach Marcel Joling heeft ook met clubgenoten van Thom hoge ogen gescoord. Zilver voor Sarah Hector, nicht van Thom ook wonend in Scheemda en Vera Raspe, Brons voor Kamille Nalbat.

In de leeftijdscategorie tot 15 jaar zijn er ook mooie prijzen behaald. Goud voor Sarah van Driel, Zilver voor Lieve v/d Heijden, Brons voor Melany Rossen en Tessa Pruim.

Foto: Ingezonden/ Thom 2e van rechts.

- advertentie -

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button