Algemeen

Baby- en Dreumescafé in Bibliotheek Winschoten

- advertentie -

Winschoten – Vrijdag 9 februari vindt er in Bibliotheek Winschoten om 9.30 uur een Baby- en Dreumescafé plaats. Het thema is deze keer: mondgezondheid.

- advertentie -

Een mondhygiëniste van Mondzorgcentrum Winschoten komt in het Baby- en Dreumescafé vertellen over de mondgezondheid van jonge kinderen.  Wanneer breken de eerste tanden door? Vanaf welke leeftijd moet er gepoetst worden? En wanneer kan mijn kind naar de tandarts? Deze en andere vragen zullen tijdens het café beantwoord worden. Daarnaast leren de kinderen spelenderwijs met hun ouders tandenpoetsen en zingen we het grote poetslied.

In het Baby- en Dreumescafé kunnen aanwezigen ervaringen uitwisselen of in gesprek gaan met deskundigen van het consultatiebureau, logopedie en kinderfysiotherapie. De toegang is gratis. Vrijdag 9 februari  start het Baby- en Dreumescafé in Bibliotheek Winschoten om 9.30 uur.

Foto: Biblionet Groningen

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button