AlgemeenKort nieuws

Bouwmiddag in Bibliotheek Winschoten

- advertentie -

Winschoten – Woensdag 31 januari vindt er in Bibliotheek Winschoten een gratis bouwmiddag plaats. Jong en oud kunnen van 14.00 uur tot 16.00 uur in de bibliotheek bouwen met Kapla en Hubelino.

- advertentie -

Kapla
Een huis, de Eiffeltoren of een piratenschip. Met de houten blokjes van Kapla kun je eindeloos bouwen. Elk blokje heeft een identieke grootte en vorm. De naam Kapla komt van het begin van de twee woorden: KAbouter PLAnkjes.

Hubelino
Bouw een knikkerbaan met Hubelino. De Hubelino-knikkerbaan brengt avontuur en bouwplezier. De vele elementen maken het mogelijk om verschillende combinaties te bouwen, van simpele constructies tot complexe stellages.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button