AlgemeenOp stap

Tweede editie van de Motormiddag in Scheemda is een feit

- advertentie -

Scheemda – Na een fantastische Motormiddag in Scheemda vorige jaar, hebben Robin Boltjes van Robintimo Radio en Linda van T’ Kniphörntje weer de eerste lijntjes weer uit gezet om weer een te gekke motormiddag te organiseren voor kinderen met een beperking of die langdurig ziek zijn, er zijn geen leeftijden bij verbonden iedereen is van harte welkom op zaterdagmiddag 15 september.

- advertentie -

Graag zouden we wel weten of je komt en uiteraard zijn broertjes en zusjes, vaders en moeders of opa’s en oma’s ook van harte welkom om een kijkje te nemen. Deze middag staat in teken van een glimlach van een kind, daar doen Robin, Linda en natuurlijk onze motorvrienden de CS-Riders ervoor.

CS-Riders
CS-Riders is een stichting die wordt vertegenwoordigd door motorrijders en trikers ongeacht merk of type motor of trike en afkomstig uit alle lagen van de samenleving. De leden van deze organisatie vormen een broederschap en zetten zich in voor het geluk van kinderen.

Aanmelden
Je kunt vanaf maandag 26 februari opgeven via deze website graag uw naam, leeftijd en waar we eventueel rekening mee dienen te houden vermelden.

Deze middag wordt door middenstanders gesponsord, wij willen hen alvast bedanken voor de steun. Zit u te lezen en denk dat u hierin iets kan betekenen dan kunt u met ons in contact komen via bovenstaande website.

Ingezonden

- advertentie -

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button