AlgemeenCultuurOp stap

Extra concert ABBA Tribute in Carambole!

- advertentie -

Winschoten – Vanwege de overweldigende interesse in het concert van ABBA Tribute op 6 oktober in Carambole zal de band een extra show geven op vrijdag 5 oktober. De kaarten voor 6 oktober waren binnen een half uur uitverkocht. We vernamen dat veel mensen toch teleurgesteld waren dat ze geen kaartje hebben kunnen bemachtigen. Vandaar dat we druk in overleg zijn gegaan met de band over een tweede show. Dit was nog even spannend omdat de band een behoorlijk volle agenda heeft maar het is gelukt.

- advertentie -

Kaarten voor de vrijdageditie zijn vanaf zaterdag 27 januari aan de bar in Carambole te verkrijgen. Er is een beperkt aantal kaarten verkrijgbaar en vol is vol. Gezien de grote belangstelling wordt wederom aangeraden er op tijd bij te zijn.

Grand café Carambole
Blijhamsterstraat 2 Winschoten
www.carambole-winschoten.nl

Foto: Anita Meis

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button