AlgemeenIncidenten

Onbekenden stelen honderden liters aan diesel

- advertentie -

Scheemda – Afgelopen dinsdagmorgen 9 januari hebben onbekenden honderden liters aan diesel gestolen uit een geparkeerde vrachtwagen op het bedrijventerrein in Scheemda.  De twee daders reden in een blauwe driedeurs VW Polo met een aanhanger met een zilvergrijze huif, zoals op de foto is te zien.

- advertentie -

Terwijl een van de mannen de omgeving in de gaten hield werd door de andere de inhoud van de tank van een op de Haven Noordzijde geparkeerde vrachtwagen overgepompt. Dat gebeurde tussen acht uur ’s ochtends en twintig over acht. De daders lieten een enorm spoor diesel achter toen ze wegreden. Dat spoor was tot aan de Graaf Adolfbrug te zien.

Herkent u deze combinatie?
Herkent u de de auto en/of de aanhanger met de zilvergrijze huif? De aanhanger is uitgerust met zijkleppen die omhoog geklapt kunnen worden. Als u de combinatie ergens heeft zien rijden hoort de politie graag van u.

De politie wil uiteraard niet alleen de daders opsporen vanwege de diefstal in Scheemda maar ook voorkomen dat transporteurs opnieuw de dupe worden.

U kunt contact met de politie opnemen via het algemeen telefoonnummer 0900-8844. Wilt u anoniem blijven belt u dan met Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000.

- advertentie -

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button