AlgemeenOp stap

Blaauwbeklopers volgen de Oldambtritroute vanaf Termunterzijl

- advertentie -

Winschoten – Op zaterdag 3 februari wordt de vierde Blaauwbekmarathon georganiseerd. Zowel hardlopers als wandelaars komen volledig aan hun trekken door de prachtige routes.

- advertentie -

De organisatie heeft dit keer gekozen om de 42 kilometer hardlopers te laten starten vanaf Termunterzijl. Zij lopen langs de nieuwe vaarverbinding naar de Rietkraag aan het Oldambtmeer en maak daarna een grote ronde rond het Oldambtmeer. Ze lopen daarin over de baan van Aquilo in Winschoten.

Ook de halve marathon wandelaars en hardlopers gaan het gehele meer rond met een tussenstop bij Aquilo in Winschoten. Hun start, net als die van de vijf en tien kilometer, vindt plaats vanuit de Rietkraag in Oostwold.

Inschrijven kan nog tot en met donderdag 25 januari a.s. via www.blaauwbekmarathon.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button