AlgemeenCultuurOp stap

Optreden van de allround coverband Cadillac Jacks in Carambole

- advertentie -

Winschoten – Zaterdag 3 februari staat de allround coverband Cadillac Jacks op het podium van Carambole tijdens de afterparty van toneelvereniging Vita Nova. Iedereen is welkom! De entree is 5 euro aan de deur en gratis voor iedereen die de zaterdagavondvoorstelling van Vita Nova gaat bezoeken. Het optreden begint om 21.30 uur.

- advertentie -

Met de CadillacJacks is het een avond meezingen en dansen op rock/pop hits uit de jaren 70 en 80 en 90. Nummers van o.a. ZZ-Top, Rolling Stones, Status Quo, Herman Brood, Blondie, Queen, Abba, Niel Young and many many more passeren de revue. Een compilatie van Tina Turner’s repertoire wordt ook niet geschuwd en zelfs links en rechts een Nederlandstalig nummer! Kortom: Cadillac Jacks is on track!

Grand café Carambole
Blijhamsterstraat 2 Winschoten
www.carambole-winschoten.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button