AlgemeenCultuur

Dansers van Ultimate Dance pakken prijzen met wedstrijd in Drachten

- advertentie -

Winschoten/ Drachten – Afgelopen weekend waren de Noord Nederlandse kampioenschappen streetdance te Drachten. Drie demoteams van Ultimate Gym Winschoten namen hieraan deel en behaalden alle drie het podium.

- advertentie -

De Ultimate Dance kids behaalde in de categorie t/m 8 jaar een verdiende 2e plaats.

Ook de Ultimate Dance girls 10 t/m 12 jaar overtuigde de jury van hun kunnen en werden beloond met ook een geweldige 2e plaats. Aan het eind van de avond als klap op de vuurpijl behaalde de oudste groep (Ultimate Dance crew) de hoogste plek op het podium en werden 1e in de categorie 19+.

Wat een geweldige opening van het seizoen is dit voor de dansers en trainster van Ultimate Dance.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button