AlgemeenOp stapSport

Sterkste Man van Winschoten op 12 mei op het Marktplein

- advertentie -

Winschoten – Op zaterdag 12 mei om 13.00 uur vindt het evenement De Sterkste Man van Winschoten plaats op het Marktplein in Winschoten. De sponsoren zijn Café Dommering Winschoten, VW Century Winschoten en Loon/Grondverzetbedrijf Harm Jan Westra Drieborg.

- advertentie -

De onderdelen die aan bod komen zijn:
1e hand over hand Unimog trekken tegen elkaar
2e Cardeadlift herhaling 1.30 minuut
3e Vikingpress max 3 beurten van 3
4e Timbers 100 kilo tegen elkaar
5e Stones

Er staan al een aantal deelnemers op de lijst, waaronder Gerard Lensen, Mark Koeleman, Dave Drenth, Onno van Wensveen en Jeroen Pol. Er is nog plek! Opgave kan via Berend Schuur b.schuur01@kpnplanet.nl

Foto: Jeroen Bos/ OldambtNu.nl (archief)

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button