AlgemeenOp stapSportVideo

Fotoserie: Megamarathondag bij Nico Jager ten gunste van KWF Kankerbestrijding

- advertentie -

Finsterwolde – Afgelopen zondag nam het sportcentrum Nico Jager locatie Finsterwolde deel aan de Megamarathondag. Deze dag werd georganiseerd door de Grunniger Deurtrappers, in samenwerking met sportcentrum Nico Jager, Budo centrum Chikara, Judo Tan-Ren-Jutsu en de gemeente Oldambt.

- advertentie -

Spinning
Men had 22 fietsen die de hele tijd bezet waren met enthousiaste sporters. Er werd een 8 uur durende spinning marathon gehouden van 10.00 uur tot 18.00 uur, waarvan de laatste twee uur door Nederlands bekendste spinning presentator en motivator Evert van der Zee werden ingevuld.

Naast spinning waren er Budo workshops van internationale trainers, een  dansdemonstratie en er kon gezwommen worden. ‘S morgens konden er baantjes worden getrokken en in de middag stond er een grote waterbaan klaar.

De opbrengst, op dit moment ruim € 75.000,  van deze dag komt ten gunste van het KWF kankerbestrijding.

 

Foto’s: Trijntje Timmer/OldambtNu.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button