AlgemeenIncidenten

Grensoverschrijdend politieteam betrapt man onder invloed van cocaïne

- advertentie -

Bad Nieuweschans/ Bunde – Het grensoverschrijdend politieteam heeft afgelopen dinsdagavond een 37-jarige bestuurder uit Duitsland aan de kant gezet. De man kwam via de A7 bij Bad Nieuweschans de grens over.

- advertentie -

De man werd rond 21:30 uur aan de kant gezet om te worden gecontroleerd. De bestuurder werd hierbij getest op het gebruik van verdovende middelen. Hieruit bleek dat de man onder invloed verkeerde van cocaïne.

Hierop besloten de Nederlandse en Duitse politie de bestuurder mee te nemen naar het bureau in Bunde voor een bloedproef. De politie trof in zijn auto illegaal vuurwerk aan, maar ook een mes en twee zelfgemaakte wapenstokken.

De man werd na middernacht op vrije voeten gesteld, wel werd zijn rijbewijs in beslag genomen.

Foto: Presseportal –  Bundespolizei

- advertentie -

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button