AlgemeenCultuurVideo

Toneelvereniging De Omtrek viert het 30-jarig jubileum (video)

- advertentie -

Winschoten e.o. – Toneelvereniging De Omtrek viert het 30-jarig jubileum met een hilarisch toneelstuk “Vakantieleed op een Grieks eiland”. Elke maandag wordt er druk gerepeteerd in speeltuingebouw Sint Vitusholt in Winschoten en de teksten zitten er al aardig in. De voorstellingen zijn 3 maart in De Binding in Oude Pekela en 17 maart in het MFC in Heiligerlee om 20.00u, u kunt de zalen in vanaf 19.00u.

- advertentie -

Entreekaarten zijn verkrijgbaar voor €6 per stuk, bij Buze en De Binding of bij de leden van De Omtrek. Telefoonnummer (0597) 421530, (06) 51201308.

Daarnaast wordt er ook nog gerepeteerd voor het Eenakter festival wat na de plotselinge annulering door het Cultuurhuis 28 oktober jl., nu op 22 april wel doorgaat in de Klinker. Kijk op de facebookpagina van De Omtrek voor een aantrekkelijke korting op deze entreekaarten!

Video: Gerrie de Groot & Lonneke Togtema/ OldambtNu.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button