AlgemeenCultuurOp stap

Bezoekers in de rij voor zoektocht Golden Ticket

- advertentie -

Winschoten – Het Golden Ticket dat verstopt was tijdens de Open Dag van Cultuurhuis De Klinker is gevonden. Degene die het Golden Ticket heeft gevonden en daarmee maar liefst 10 gratis voorstellingen in het jaar 2018 heeft gewonnen, is Adriana Smit uit Winschoten. Om 12.00 uur stond zij met haar kinderen klaar voor Theatercafé de Koperen Kees, waar het ticket verstopt was in een gouden fotolijst.

- advertentie -

De afgelopen weken zijn er zes hints verspreidt via de facebookpagina en website van De Klinker. Door deze cryptische hints te ontcijferen, werd de locatie van het Golden Ticket uiteindelijk onthuld. De zoektocht naar het Golden Ticket was onderdeel van de Open Dag die De Klinker op zaterdag 27 januari had georganiseerd in het kader van het Nationaal Theaterweekend.

De Open Dag van De Klinker was een groot succes met veel bezoekers van buitenaf. Mensen werden getrakteerd op diverse optredens van het Kunstencentrum. Er waren optredens dans, theater en muziek en kinderen konden genieten van een waar voorleesspektakel. Ze konden meedoen aan een workshop Woezel & Pip of zich laten schminken door Stichting Pirates4kids. Bezoekers die een kijkje achter de schermen wilden nemen, konden zich inschrijven voor een backstage theatertour, waar veelvoudig gebruik van werd gemaakt.

Nationaal Theaterweekend
De Open Dag is een onderdeel van het Nationaal Theaterweekend op 26, 27 en 28 januari waaraan De Klinker deelneemt. Tijdens dit speciale weekend worden voorstellingen aangeboden voor slechts € 10,-. Op deze manier krijgt iedereen kans om voor een kleine prijs kennis te maken met theater.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button