AlgemeenOp stap

SamenLoop voor Hoop organiseert fakkeltocht

- advertentie -

Winschoten – Op vrijdag 9 maart, aanvang 19.00 uur organiseert SamenLoop voor Hoop een fakkeltocht in Winschoten. ‘Samen staan we met de fakkeltocht stil bij kanker. We denken aan de mensen die vechten tegen kanker en aan de dierbaren die helaas het gevecht hebben verloren. En we vragen aandacht voor de SamenLoop voor Hoop Oldambt.’ Aldus de organisatie

- advertentie -

Ze vervolgen: ‘De voorbereidingen zijn in volle gang. Wat we nu al weten is dat het op 9 maart is, de start om 19.00 is, in Winschoten plaats vindt en dat onze ambassadeur Pieter Smit deelneemt aan de fakkeltocht.’.

Meer informatie volgt zo spoedig mogelijk. Noteer de datum alvast in je agenda! We hopen je te zien!

Foto: Jeroen Bos/ OldambtNu.nl (archief)

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button