AlgemeenOp stap

All You Need Is Love caravan in Winschoten op zaterdag 10 februari

- advertentie -

Winschoten – Wie kent hem niet? De All You Need Is Love caravan! Elk jaar met kerst zien we Robbert ten Brink weer door het land trekken met een retro caravan waarin men elkaar de liefde kan verklaren. Menig traantje wordt er weg gepinkt, biechten worden gedaan en blijdschap geuit.

- advertentie -

14 Februari is het Valentijnsdag, de dag van de liefde, en wat is er nu mooier dan op een speciale manier je liefdesboodschap over te brengen aan je geliefde? Of een dierbaar familielid? Een vriend of vriendin vertellen hoe belangrijk ze voor je zijn? Er zijn veel redenen te bedenken waarom en wie je een boodschap zou willen geven.

Daar is nu de gelegenheid voor want er komt een All You Need Is Love caravan. Op zaterdag 10 februari staat deze vanaf 13.00 uur in de Langestraat in Winschoten.

Wie ga jij blij maken met een boodschap?

Foto: Winschoten24

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button