Algemeen

Bibliotheek Winschoten start Walk & Talk

- advertentie -

Winschoten – Bibliotheek Winschoten start donderdagochtend 15 februari met Walk & Talk – dé koffiepauze voor werkzoekenden.

- advertentie -

Iedereen die op zoek is naar (ander) werk is welkom bij Walk & Talk in Bibliotheek Winschoten. Walk & Talk is een netwerkbijeenkomst waar werkzoekenden elkaar ontmoeten, hun ervaringen delen en waar men praktische tips krijgt die helpen in de zoektocht naar een geschikte baan. Op donderdag 15 februari van 9.00 tot 11.00 uur is de eerste gratis bijeenkomst van Walk & Talk.

Walk & Talk
Met Walk & Talk biedt de bibliotheek werkzoekenden op een toegankelijke manier de kans zich te laten informeren, te netwerken, en kennis en ervaringen uit te wisselen. Werk zoeken kan veel tijd en energie kosten. En de mogelijkheden om werk te vinden zijn nogal veranderd de afgelopen jaren.

Walk & Talk is voor iedereen die op zoek is naar (ander) werk en daar wel wat inspiratie en positieve energie bij kan gebruiken. Tijdens de Walk & Talk bijeenkomsten worden veelvoorkomende onderwerpen rondom werk zoeken besproken.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button