AlgemeenCultuur

Drenthe Plat vrijdag 2 maart in De Klinker

- advertentie -

Winschoten – Vrijdag 2 Maart vindt er in Winschoten  een unieke happening plaats. Dan komt het gezelschap Drenthe Plat naar Cultuurhuis De Klinker. Met een prachtige nieuwe  humorvoorstelling viert de groep dit seizoen het 40 jarig jubileum.

- advertentie -

Het begon allemaal als een eenmalig grammofoonplatenproject.  Een viertal Drentse humoracts kwamen bijeen voor de live opname van de LP “Drenthe Plat”. Het succes was ongekend en in korte tijd gingen er meer dan 35.000 (!) LP`s over de toonbank. Vanaf dat moment was er dan ook geen houden meer aan en nu reist het gezelschap dus al 40 jaar kris kras door Noord- Nederland om bezoekers in dorpscentra, zalen en theaters te laten genieten van al het moois dat de Drentse humor te bieden heeft. Want Drenthe Plat staat nog steeds voor een oergezellig en onvergetelijk avondje uit, waar de lachspieren het zwaar te verduren krijgen.

Niet voor niets is de Drentse humor een van de aanstekelijkste van ons land en daar weten de leden van de groep wel raad mee. Hendurk & Geessie is het boerenechtpaar, dat graag verhaalt over de belevenissen op het Drentse platteland en  Mans is de jonge plattelander die zich probeert staande te houden in Den Haag als beveiliger van Mark Rutte. Een van de hoogtepunten uit het programma is zeker ook de verschijning van Aaltje & Trijntje, twee al wat oudere hartsvriendinnen, die van hun hart geen moordkuil maken. Ook de liedjes in het programma zijn zeer de moeite waard en ze worden  live begeleid.

Vrijdag 2 Maart  komt Drenthe Plat naar Cultuurhuis De Klinker, Mr.D.U. Stikkerlaan 251, Winschoten, telefoon 0597 700270. De entreekaarten voor dit heerlijke avondje uit  zijn vanaf heden al in voorverkoop verkrijgbaar aan de theaterkassa.  Aanvang van de voorstelling is 20.15 uur. De entreeprijs bedraagt slechts E 16.- per persoon. Haast U met de aanschaf van Uw kaarten want de belangstelling is groot.

Kijk voor meer informatie op: www.drentheplat.com

- advertentie -

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button