AlgemeenOp stapSport

IJsbaan gereed voor drie weken lang schaatsplezier

- advertentie -

Winschoten Het is koud en dus is heel Nederland in de ban van schaatsen. Waar kunnen we schaatsen, gaat het lukken om op natuurijs te schaatsen? De weersvoorspellingen worden nauwlettend in de gaten gehouden. Vanaf 13 februari hoeft dit 3 weken lang niet meer!

- advertentie -

In het centrum van Winschoten is afgelopen weekend een ijsbaan opgebouwd van 200 vierkante meter, in het oude pand van de Takko in winkelcentrum ’t Rond.

Olympische Spelen
De ijsbaan wordt op dinsdag 13 februari om 10.00 uur officieel geopend door wethouder Bard Boon. Vervolgens zal de ijsbaan er gedurende drie weken liggen zodat de baan ook tijdens de dagen van de Olympische Spelen geopend is.

Vrij toegang
In de ochtend bestaat er de mogelijkheid voor scholen om de ijsbaan te reserveren, voor een alternatieve gymles op de schaats. Iedere middag is de ijsbaan ook geopend en gratis toegankelijk voor iedereen die graag een rondje wil schaatsen.

Foto’s: Quintin Stoetman/ OldambtNu.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button