AlgemeenCultuur

Nijntje in ‘t Grunnegs bie OBS De Uilenburcht in Beerta

Beerta – Peuters en kleuters van OBS De Uilenburcht in Beerta hebben afgelopen week genoten van de boekpresentatie van ‘Nijntje op fiets’. Dit is het derde boekje van Nijntje dat vertaald is in het Gronings.

- advertentie - 

Groep 7 en 8 hebben het evenement geopend met een toneelstukje over Dick Bruna en zijn Nijntje. Daarna heeft Olav Vos, de vertaler, het verhaal voorgelezen. In een versierde school is het feest afgesloten met het zingen van Groninger kinderliedjes. |

Nijntje in ’t Grunnegs is een groot succes. De leerlingen in Beerta vinden het verhaal in het Gronings nog mooier dan de Nederlandse versie ‘Nijntje op de fiets’.

Foto’s: Ingezonden

 

- advertentie - 
- advertentie - 
- advertentie - 

Dit kan u ook interesseren

Back to top button