AlgemeenCultuur

Inloopspreekuren Leesproblemen door slechtziendheid

- advertentie -

Winschoten – In februari houdt Koninklijke Visio in de bibliotheken van Stadskanaal en Winschoten een inloopspreekuur ‘Leesproblemen door slechtziendheid. De spreekuren zijn bedoeld voor mensen die problemen ervaren met lezen door een visuele beperking.

- advertentie -

Hoe kun je blijven lezen als het zicht verslechterd? Visio is het expertisecentrum voor slechtziende en blinde mensen. Bij Visio kan men onder andere terecht voor informatie en advies over verschillende vormen van lezen.

Tijdens de inloopspreekuren  in de bibliotheken is er gelegenheid om een aantal leeshulpmiddelen te bekijken en uit te proberen. Belangstellenden kunnen ook binnenlopen voor informatie en advies over wat Visio kan betekenen bij slechtziend- en blindheid.

Het inloopspreekuur in Bibliotheek Stadskanaal wordt gehouden op donderdag 15 februari van 14.00 uur tot 16.00 uur. Op woensdag 28 februari is Koninklijke Visio van 14.00 uur tot 16.00 uur in Bibliotheek Winschoten. De toegang is gratis.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button