Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
AlgemeenIncidenten

Politiehelikopter helpt bij arrestatie 45-jarige man

- advertentie -

Winschoten – Door de politie is zojuist in een woning aan de Vissersdijk in Winschoten een 45-jarige inwoner van de Molenstad aangehouden. De man wordt verdacht van enkele misdrijven. De politiehelikopter hield bij de actie de omgeving in het vizier.

- advertentie -

Lees ook: Politie helikopter circuleert boven Winschoten 

Naar de 45-jarige werd al enige tijd gezocht. Vanmorgen kreeg onze meldkamer een telefoontje van een buurtbewoner die dacht dat er in een pand aan de Vissersdijk werd ingebroken. De 45-jarige werd in het huis in de boeien geslagen.

Foto’s: Ingezonden/ OldambtNu.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button