AlgemeenRegionaal nieuws

Super-Bingo voor zieke Geuko van Lang

- advertentie -

Oude Pekela – Volgende week dinsdag 20 februari vindt er een super-bingo plaats in Sultan Oude Pekela. De opbrengst van de Bingo komt ten goede aan Geuko van Lang.

- advertentie -

AFM
Geuko werd op 22 juli 2016 ziek. Binnen 48 uur takelde hij af van een beetje verkouden naar volledig verlamd. De diagnose: AFM, acute flaccid myelitis. ‘Het geld is bedoeld om onze zoon naar Amerika te krijgen. Daar willen we onze zoon laten behandelen en verzorgen, want daar hebben ze meer ervaring met de ziekte. Die behandeling is peperduur, ruim €250.000 euro, dus is er veel geld nodig.’ Vertelt vader Gert Jan van Lang.

Bingo
Meerdere sponsoren hebben prijzen beschikbaar gesteld, met als hoofdprijs: een splinternieuwe droger. Maar daarnaast ook andere prijzen waaronder: vleespakketten, drankpakketten, waardebonnen en wellness pakketten.

Entree voor de bingo bedraagt €10,-, dit staat in verhouding met 5 rondes bingo, de super ronde bedraagt €2,- meer. Zeker zijn van een plek? Aanmelden is mogelijk via 0648985948.

De gehele kaart verkoop wordt verdubbeld door Ali Kaynar en Bekir Kaynar van KAYNAR HOLDING uit Groningen.

Informatie & steunen
Ook heeft de familie een online dagboek, waar dag voor dag wordt omschreven hoe het gaat met Geuko. Dit kunt u hier lezen op de website van Geuko. (Klik Hier)

Mocht u Stichting Adventure Geuko willen steunen, kunt u een bijdrage leveren door een (klein-)bedrag te doneren op NL08 INGB 0007 5028 26 t.a.v. Stichting Adventure Geuko

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button