Algemeen

Vandinter Semo wint Ondernemersprijs Oost-Groningen 2018

- advertentie -

Winschoten – Onder grote belangstelling is Vandinter Semo op woensdagavond 14 februari uitgeroepen tot winnaar van de Ondernemersprijs Oost-Groningen 2018. Bert-Jan van Dinter, directeur van het bedrijf uit Scheemda ontving de bronzen award ‘De Gouden Toekomst’ uit handen van juryvoorzitter Karel Groen.

- advertentie -

Motivatie
“Vandinter Semo heeft een rijke historie en ziet reikhalzend uit naar een toekomst met volop kansen”, aldus Karel Groen. “Sinds de oprichting in 1914 heeft Vandinter Semo een schat aan kennis en ervaring opgebouwd in de veredeling van zaden. Het is spreekwoordelijk een verborgen parel in het landschap van Oost-Groningen.”

Naast Vandinter Semo waren Oldambt Meubelen en Syntera kanshebbers voor de Ondernemersprijs. De drie finalisten werden geselecteerd uit 29 nominaties. De jury hanteerde een aantal criteria voor de selectie van de finalisten, namelijk:
 Ondernemerschap
 Maatschappij & omgeving
 Innovatie & onderscheid
 Economie & werkgelegenheid

Feestelijke avond
De feestelijke avond werd gepresenteerd door Jan van der Meide. Er waren interviews met de juryleden én met de winnaar van 2016: Fontana Resort uit Bad Nieuweschans. Erik Hulsegge van RTV Noord zorgde voor een intermezzo.

Ondernemersprijs Oost-Groningen is een initiatief van Ondernemerskring Oost-Groningen en gemeente Oldambt. Het doel van de tweejaarlijkse prijs is het stimuleren van de regionale bedrijvigheid. Bedrijven die gevestigd zijn in de gemeente Oldambt en leden van de Ondernemerskring Oost-Groningen konden zich (laten) nomineren voor de Ondernemersprijs Oost-Groningen.

Aan de Ondernemersprijs is de award ‘De Gouden Toekomst’ verbonden. Dit bronzen kunstwerk is speciaal voor de Ondernemersprijs Oost-Groningen ontworpen door kunstenares Erlinde Stephanus.

- advertentie -

Foto’s: Jeroen Bos/ OldambtNu.nl

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button