Algemeen

RSE telecom & ICT Winschoten verkast van Papierbaan naar Transportbaan

- advertentie -

Winschoten –  RSE telecom & ICT in Winschoten vestigt zich in een nieuw onderkomen. De specialist in zakelijke telefonie, beveiliging, cloud en systeembeheer verkast op 26 februari van de Papierbaan naar de Transportbaan 4B. “Op onze nieuwe, prachtige zichtlocatie blijven wij ook op lange termijn dichtbij onze klanten staan”, zegt Joost Smits van RSE telecom & ICT.

- advertentie -

Aan de Transportpaan betrekt RSE samen met Bakker Assurantiegroep het nieuwe onderkomen in het voormalige pand van Welkoop. Klanten van RSE merken nauwelijks iets van de verhuizing. Zo blijft de zaak gedurende de hele verbouwing en de verhuizing geopend. “Op vrijdag 23 februari trekken we op onze huidige locatie voor de laatste keer de deuren achter ons dicht en op maandag 26 februari openen wij aan de Transportbaan”, vertelt Smits. “Behalve ons adres blijft alles bij het oude: dezelfde kwaliteit, service, producten, diensten en medewerkers.”

Klaar voor de toekomst
Op de nieuwe locatie vestigt RSE zich in een eigen, ruim opgezet pand dat helemaal klaar is voor de toekomst. Zo zijn er diverse flexwerkplekken en is het pand logistiek optimaal ingericht. Speciaal in het nieuwe pand zijn de demowanden met live werkende demonstraties op het gebied van beveiliging, cloud communicatiesystemen, zakelijke vaste en mobiele telefonie en systeembeheer en –ondersteuning. Zeer doordacht is het lichtplan in het nieuwe onderkomen, waarmee RSE flink investeert in prettige werkomstandigheden voor het team.

Duurzaam
Op de nieuwe locatie zet RSE flinke stappen in de duurzaamheid van de bedrijfsvoering. “Wij hebben het pand volledig gerenoveerd”, licht Smits toe. “Zo hebben wij het dak goed geïsoleerd en het pand voorzien van en nieuw systeemplafond. De nieuwe vloerverwarming is lage temperatuurverwarming met een lager energieverbruik. Het verbruik wordt verder gereduceerd door de ledverlichting en de gloednieuwe glazen pui met ruim 3 centimeter dik isolatieglas. Op termijn willen wij de buitengevel opnieuw optrekken nadat deze vanaf de buitenkant extra is geïsoleerd”.

Toekomst
Smits is opgetogen over het nieuwe onderkomen van zijn zaak: “Het nieuwe pand ziet er fantastisch uit. Onze bedrijfsvoering is heel dynamisch. Dit pand biedt ons een uitgelezen kans om te investeren in een prachtige toekomst in Winschoten.”

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button