AlgemeenCultuurOp stap

Welterusten, Kleine Beer in de voorjaarsvakantie te zien in De Klinker

- advertentie -

Winschoten – Op zoek naar een leuk uitje met uw (klein)zoon of (klein)dochter in de voorjaarsvakantie? Op woensdag 28 februari om 15:00 uur, is Welterusten, Kleine Beer te zien in Theater de Klinker in Winschoten. Theater Terra, bekend van onder andere Kikker en Raad eens hoeveel ik van je hou, brengt het wereldberoemde prentenboek Welterusten, Kleine Beer tot leven in de nieuwe familiemusical voor iedereen vanaf 4 jaar.

- advertentie -

De voorstelling gaat over Kleine Beer, die niet kan slapen. Hij is bang voor het donker. Grote Beer brengt steeds een groter lichtje naar Kleine Beer. Uiteindelijk neemt hij zelfs de maan voor hem mee, en alle fonkelende sterren.

Welterusten, Kleine Beer is al bijna 30 jaar een van de meest succesvolle prentenboeken in vele landen over de hele wereld. In deze voorstelling van Theater Terra komen Grote Beer en Kleine Beer voor het eerst naar het theater. Na de voorstelling mag iedereen met Kleine Beer op de foto!

Over Theater Terra
Theater Terra maakt al 40 jaar familievoorstellingen en musicals die te zien zijn in heel Nederland en Vlaanderen. Daarnaast spelen voorstellingen van Theater Terra over de hele wereld, onder andere in de Verenigde Staten (inclusief Broadway), Canada, Verenigd Koninkrijk, Japan, China en Australië. Bekende voorstellingen van Theater Terra zijn Kikker, Koning van Katoren, Dribbel, Raad eens hoeveel ik van je hou en Koning Arthur. In 2016 werd Theater Terra opgenomen in de NRC Cultuur Top 100, als een van de belangrijkste exporteurs van Nederlandse cultuur naar het buitenland. Dit seizoen is naast Welterusten, Kleine Beer vanaf januari 2018 ook de familiemusical De Kleine Zeemeermin te zien. Daarnaast speelt Raad eens hoeveel ik van je hou een tournee in Azië.

Kaarten voor Welterusten, Kleine beer zijn te koop bij de theaterkassa van Cultuurhuis de Klinker of via www.indeklinker.nl.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button