AdvertentieAlgemeen

Dakgootpreventie regio Bellingwedde, Oldambt en Slochteren

- advertentie -

Westerlee –  Dakgootpreventie voorkomt verstopte dakgoten en regenpijpen. Van Lent Timmer- & Tegelwerken uit Westerlee is dealer van Dakgootpreventie in de regio’s Oldambt, Bellingwedde en Slochteren. Voor alle huizen en bedrijfspanden in die regio bieden wij dakgootbescherming. U voorkomt lekkages en bespaart op onderhoud.

- advertentie -

Dakgootpreventie voorkomt verstoppingen van de regenwaterafvoer
Met het bladrooster van Dakgootpreventie houdt u uw dakgoten vrij van bladeren, takjes en ophoping van sneeuw. Zo voorkomt dit unieke en superslimme concept verstoppingen van uw hemelwaterafvoer. Wilt u dure lekkageschade voorkomen? Dan helpen wij u graag verder.

Bladrooster, uw dakgootbeschermer
Het bladrooster is de unieke dakgootbeschermer van Dakgootpreventie. Het concept is eenvoudig en functioneel: de bladeren en takjes blijven bovenop het rooster liggen en het water sijpelt er doorheen. Zodra de bladeren op het rooster drogen, blaast de wind het rooster vanzelf schoon. U hoeft dus nooit meer de ladder op om uw dakgoten schoon te maken!

Voorkom schade en bespaar op onderhoud met de slimme oplossing van Dakgootpreventie!

Marterschroot of vogelschroot houdt plaagdieren buiten
Voorkom schade, stank en rommel door plaagdieren in uw woning of bedrijfspand. Met de marterschroot of vogelschroot van Dakgootpreventie zorgt u ervoor dat steenmarters, muizen, ratten, vogels en andere plaagdieren niet meer onder uw dakpannen kunnen kruipen. Met deze speciale aluminium kam tussen uw dakgoot en onderste rij dakpannen bent u uitstekend beschermd tegen schade door het knagen van allerlei ongedierte, de ontlasting van ongedierte, het nestelen van ongedierte, het wroeten en het binnenslepen van dode dieren.

Last van vogels? Solarschroot beschermt
Hebt u last van vogels onder uw zonnepanelen? De unieke Solarschroot van Dakgootpreventie beschermt uw dak en solar tegen overlast en schade van nestelende vogels   en vogelpoep. Zo krijgen uw zonnepanelen optimale ventilatie en hebt u geen last van schadelijke stoffen in vogelpoep.

Ik wil meer informatie over Dakgootpreventie. – Van Lent Timmer- & Tegelwerken 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button