AlgemeenPolitiek

ChristenUnie: ‘Te kort aan verkiezingsborden in Oldambt’

- advertentie -

Winschoten – Jos Schaafsma van ChristenUnie Oldambt vraagt zich af waarom er geen verkiezingsbord gepland staat in zijn woonplaats. “Op de gemeentelijke website is een lijst geplaatst met dertien locaties waar borden geplaatst zullen worden. Westerlee staat daar niet bij.” aldus Schaafsma.

- advertentie -

Afgelopen vrijdag werd er door de Oldambtster politieke partijen gezamenlijk posters geplakt in de Tramwerkplaats. “Ook daar waren maar dertien borden klaargelegd. Ik vroeg aan de ambtenaar van de buitendienst die de borden op de locaties zal plaatsen of Westerlee wel op zijn lijst stond. Dat was ook niet het geval.”

Lees ook: Politieke partijen Oldambt plakken samen posters

Westerlee is niet het grootste dorp in de gemeente. Maar bij eerdere gemeenteraadsverkiezingen werd er wel altijd een bord geplaatst. En kleinere plaatsen als Nieuw Scheemda of Nieuw Beerta hebben wel een bord.

Tijdens de raadsvergadering maandag a.s. zal de ChristenUnie vragen waarom Westerlee overgeslagen wordt. En of er alsnog een bord geplaatst kan worden in het dorp.

- advertentie -

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button