AlgemeenCultuurOp stap

Deep Purple Tributeband Purple Strangers in Carambole zaterdag 17 maart!

Winschoten – Deep Purple heeft de ‘Hard’ in ‘Hard Rock’ gezet met hits zoals Black Night, Speed King, Child in Time, Smoke on the Water, Highway Star, Woman from Tokyo en Fireball die jaren de hitlijsten domineerden. Deze magische formatie bestond uit Blackmore, Gillan, Lord, Glover en Paice en werd de legendarische MARK II line up. Latere hits van deze line up zijn Perfect Strangers en Knocking at Your Back Door.

- advertentie - 

MARK III bracht nieuw bloed met David Coverdale en Glenn Hughes hetgeen resulteerde in album klassiekers als Burn, Stormbringer, Mistreated en You Keep on Movin’.

Purple Strangers combineert het beste van deze werelden. Authentieke hits gespeeld op authentieke instrumenten worden gebracht met een hernieuwd enthousiasme en versterken op deze wijze het gevoel van het ‘Deep Purple Tijdperk’. Namen als Hammond/Leslie en Fender/Marshall mogen daarom niet ontbreken en vormen een integraal deel van de hypnotiserende sound van Purple Strangers.

Diverse recensies schreven dat Purple Strangers beter zijn dan Deep Purple nú en vergelijkbaar met de Deep Purple van 25 jaar geleden! Het entertainment niveau wordt dan ook hoog gehouden door een enerverende rockshow, high-energy vocals gecombineerd met meesterlijke gitaar- & keyboardsolo’s, een donderende ritmesectie en vliegende manen.

Purple Strangers bestaat uit:
Ron Gershwin – leadzang
Wilko van Beek – gitaar
Peter-Jan Kleevens – Hammond, keyboard en zang
Wim Vandenoord – bas en zang
Hans in’t Zandt – drums

Kaarten zijn verkrijgbaar bij Bruna Nieborg, Hekman muziek en aan de bar van Carambole. Voorverkoop 10 euro, op de avond zelf (mits nog beschikbaar) 12.50 euro.
Zaal open: 21.00 uur
Aanvang: 22.00 uur.
 

- advertentie - 
- advertentie - 
- advertentie - 

Dit kan u ook interesseren

Back to top button