AlgemeenPolitiek

PvdA deelt 2000ste roos uit in Scheemda

- advertentie -

Scheemda – Zaterdag sloot de PvdA Oldambt zijn vijfde campagneweek af. Deze week stond in het teken van de liefde. De liefde voor alle juffen en meesters in het basisonderwijs die staakten op Valentijn. De succesvolle actie op de stations met het uitdelen van de bekende rozen en vrijdag en zaterdag met het bezoeken van wijken in Winschoten.

- advertentie -

Eerder was de partij te vinden in Scheemda, Finsterwolde, Beerta, Heiligerlee, Westerlee en Bad Nieuweschans. Overal de straat op en in gesprek. Mooie gesprekken over werk en zekerheid, het door de PvdA voorgestelde mantelzorgcompliment en bijvoorbeeld het verkeer in Scheemda.

In deze weken werden mooie initiatieven in dorpen en wijken bezocht zoals wisselwerking in Midwolda, namen ze een kijkje in de keuken bij jongerencentrum t’Spoor en zagen de extra inzet op het werk bij Synergon.

Zaterdag werd in Winschoten Noord de 2000ste roos uitgedeeld aan twee betrokken en vrolijke Scheemders. De PvdA Oldambt gaat vrolijk en vol energie door.

De komende weken is de PvdA te vinden in Nieuwolda, Scheemda, Midwolda, Winschoten en op nog meer veel meer plekken in Oldambt.

- advertentie -

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button