AlgemeenCultuur

Culturele netwerkborrel in De Klinker op 16 maart

- advertentie -

Winschoten – Het Cultuurplatform van de gemeente Oldambt organiseert haar culturele netwerkborrel in De Klinker. Jongeren staan hierbij centraal en daarom deze oproep.

- advertentie -

Vind jij dat je cultureel bezig bent of heb je een geweldig idee dat iets met cultuur te maken heeft? Dit is je kans om jezelf te laten zien!

Op 16 maart vanaf 17:00 uur in De Klinker in Winschoten worden jongeren en cultuur in de spotlights gezet. Iedere jongere uit het Oldambt met een leuk, spannend, ‘awesome’ idee kan dit insturen, je krijgt 5 minuten tijd om in de Klinker uit te leggen waarom jouw idee moet winnen. De drie beste ideeën zullen worden beloond met een prijs. Daarnaast kan het jongerenwerk van Sociaal Werk Oldambt ondersteuning bieden bij de realisatie van je plan.

Naast de kans om je culturele ideeën te delen is er ook ruimte om je talent te showen! Ben jij bijvoorbeeld een danser, kunstenaar of muzikant? Dan is er deze avond een talentenshow waarin alle verschillende vormen van cultuur aan bod kunnen komen.

Lijkt het je leuk om mee te doen? Meld je dan aan bij Kimberley Bond van Stichting Sociaal Werk Oldambt via: 0611902873 (appen mag ook) of via de mail k.bond@sociaalwerkoldambt.nl . Vermeld wat je zou willen doen, je idee of je talent.

- advertentie -

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button