Algemeen

Sociaal Werk Oldambt organiseert open dag

Winschoten – Om meer bekendheid te geven aan alle werkzaamheden  van Sociaal Werk Oldambt, wordt er in de week van Zorg en Welzijn een Open Dag georganiseerd op donderdag 15 maart van ’s middags 14.00 uur tot ’s avonds 19.00 uur. Deze Open Dag vindt plaats in De Boschpoort, aan Het Boschplein 2 in Winschoten.

- advertentie - 

Sociaal Werk Oldambt is de welzijnsorganisatie van de Gemeente Oldambt en is onderdeel van de Tintengroep. De organisatie bestaat uit diverse afdelingen: Bureau Vluchtelingen en Nieuwkomers Oldambt, Ouderenwerk, Mantelzorgondersteuning, Jeugd- en Jongerenwerk, Maatschappelijke Activering, (Jeugd)maatschappelijk Werk, School als Wijk-ondersteuning, Bureau Materiële Dienstverlening, Vrijwilligers Vacaturebank, Peuterspeelzaalwerk.

Tijdens de Open Dag is iedereen van harte welkom! In het hele gebouw staan medewerkers en vrijwilligers klaar om de bezoekers te voorzien van informatie en/of folders. De dag zal worden geopend door wethouder Bard Boon. De koffie en thee staan klaar, er zijn hapjes, er is muziek, er worden allerlei activiteiten gedemonstreerd….kortom, een gezellige dag met een fijne sfeer! Ook aan de kinderen is gedacht: er staat een springkussen klaar en er wordt geschminkt!  De toegang is gratis en geheel vrijblijvend!

Foto: Rob Rosendahl

 


Nu u hier toch bent... Heeft u de OldambtNu.nl app al gedownload op uw telefoon? Zo niet, lees hier meer en download hem snel!
 
- advertentie - 
- advertentie - 

Dit kan u ook interesseren

Back to top button