AlgemeenIncidenten

Politie zoekt met spoed vrouw die overnacht in vrieskou

- advertentie -

Winschoten – De politie is op zoek naar een jonge vrouw die in de bittere kou in het Rosarium in Winschoten overnacht. ‘Mocht je de vrouw ’s avonds of ’s nachts in het park of elders zien liggen bel dan alstublieft 112.’Laat de politie weten.

- advertentie -

De vrouw is vanochtend in het Rosarium door een voorbijganger hulp aangeboden maar die heeft ze geweigerd. Vanwege de strenge vorst is het uiteraard levensbedreigend om de nacht slapend in de open lucht door te brengen.

De vrouw zou afgelopen weekend ook al in het park hebben overnacht. Het is uiteraard goed mogelijk dat ze elders in Winschoten een slaapplek zoekt. De vrouw is van buitenlandse komaf en zou tussen de twintig en dertig jaar oud zijn, een paarse broek dragen en een knoetje in het haar hebben.

‘Wij proberen de vrouw tijdig te vinden, wat tot nu toe niet is gelukt. Mocht je haar ergens zien, bel ons dan via 0900-8844 en zoals gemeld ’s avonds of ’s nachts 112. Blijf in alle gevallen bij haar in buurt.’ Is hun oproep.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button