AlgemeenOp stap

Kinderen achter de kassa bij de Albert Heijn groot succes

- advertentie -

Winschoten – Woensdag was het zover! De Albert Heijn in Winschoten liet vanmiddag kinderen werken achter de kassa. Na opgave konden de kinderen zich vanmiddag melden om hun werktenue te laten aanmeten.

- advertentie -

Ze kregen een heus Albert Heijn jasje aan en een naambordje met hun eigen naam. De ouders konden ondertussen mooi hun boodschappen doen waarna deze bij hun eigen kind afgerekend konden worden. Na afloop kregen de kinderen een winkeldiploma.

De Albert Heijn laat weten dat het een enorm succes was. Ze hebben heel veel leuke en positieve reacties ontvangen. Binnenkort gaan ze de actie evalueren en kijken of ze in de toekomst meer van dit soort activiteiten kunnen organiseren. Al met al hebben er zo’n 60 kinderen aan de activiteit deel genomen.

Foto’s: Margreet Leeuwerik/OldambtNu.nl & Albert Heijn

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button