Algemeen

Rietdijk Hengelsport stopt er mee

- advertentie -

Winschoten – Rietdijk Hengelsport, gevestigd aan de Meester A.J. de Sitterstraat (naast de Action) stopt ermee.

- advertentie -

‘Helaas zijn wij gedwongen onze zaak te moeten sluiten. De locatie is perfect, alleen met de geschiedenis die we hadden met het verlies van de jachthaven en de daar bijkomende kosten konden wij niet de start maken zoals wij die graag gezien zouden hebben en dat is ons opgebroken.’ Aldus Richard Rietdijk, eigenaar van de zaak.

Verhuizing
Vorig jaar verhuisde Richard na twee jaar aan het Oldambtmeer te hebben gezeten naar de boven genoemde locatie. Dit pand was veel groter. Daarom besloot Richard Rietdijk zich, in samenwerking met Peter Boetes van PB Bootservice Oldambt, ook toe te leggen op de watersport.

Lees ook: Rietdijk Hengelsport gaat verkassen naar nieuwe locatie in centrum

Opheffingsuitverkoop
Richard laat weten door te gaan tot alles leeg is of misschien tot het einde van deze maand. Inmiddels is de opheffingsuitverkoop is begonnen. De artikelen worden tot 60% korting van de hand gedaan. ‘Wij zijn iedere klant dankbaar voor hun klandizie en hebben genoten van de tijd die het heeft mogen duren.’ Aldus Rietdijk.

Openingstijden:
Woensdag: 10:00 – 17:00 uur
Zaterdag: 10:00 – 17:00 uur
Zondag: 13:00 – 17:00 uur

Foto’s: Jeroen Bos/ OldambtNu.nl

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button