Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
AlgemeenIncidenten

Traumahelikopter landt bij benzinestation A7 voor rendez-vous

- advertentie -

Scheemda – Zondagmorgen werd het Mobiel Medisch Team ingezet in Scheemda voor het assisteren van het ambulancepersoneel. Een ambulance werd kort daarvoor opgeroepen voor een medisch incident bij een woning aan de Grutto in Blauwestad. Assistentie van de trauma-arts bleek daarbij nodig.

- advertentie -

Om zo min mogelijk tijd te verliezen, vertrok de ambulance met patiënt al richting ziekenhuis. Bij het benzinestation langs de A7 bij Scheemda werd door ambulance en traumahelikopter een zogeheten ‘rendez-vous’ uitgevoerd.

De ambulance is vervolgens samen met de trauma-arts met spoed doorgereden naar het ziekenhuis. Na een aantal minuten vertrok de helikopter weer.

Foto’s: JB/ OldambtNu.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button