Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
AlgemeenIncidenten

Fiets weg ondanks achtervolging

- advertentie -

Winschoten – Kunt u de politie helpen met het achterhalen van een in Winschoten gestolen damesfiets? De tweewieler werd afgelopen zaterdagochtend iets na acht uur weggepakt bij een woning aan de Ericahof. Hoewel de bewoner achter de dief aanspurtte en ook een buurman zich inzette waren dader en fiets niet te pakken te krijgen.

- advertentie -

Het rijwiel betreft een zwart met witte Giant damesfiets en is voorzien van een terugtraprem, drie versnellingen en een gelzadel. Achterop is een kinderzitje van het merk Yepp gemonteerd en voorop een mandje.

Omdat de dief en fiets heel snel van de aardbodem verdwenen leken is het goed mogelijk dat de Giant ergens in de omgeving van de Ericahof staat.

Zie je de fiets, laat het de politie dan weten. Dat kan uiteraard via 0900-8844.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button