AlgemeenPolitiek

VCP stelt vragen aan de gemeente inzake onderkomen Dickens Day

- advertentie -

Winschoten – Helpt u ons uit de brand? Slecht nieuws! Vanaf 2019 zal het team van Dickens’ Day Beerta dakloos zijn.

- advertentie -

Het onderkomen waar wij nu zitten moeten wij begin 2019 leeg afleveren. Dit betekent dat onze decor stukken straks buiten staan! Maar dat is niet het ergste. De vrijwilligers die dag en nacht voor ons aan het klussen zijn hebben straks geen onderdak meer om te klussen. Ons idee is om een eigen onderkomen te bouwen. Maar omdat wij een organisatie zijn met weinig budget, kunnen wij dit niet alleen realiseren. Wilt u als particulier of als bedrijf ons financieel ondersteunen?

U kunt dit doen door een willekeurig bedrag te doneren op: NL48RABO 0161 9392 36
Ook zijn wij blij met bouwmateriaal! De bouw zou voor 2019 gerealiseerd moeten worden. Laat uw naam achter zodat we u kunnen bedanken!!
Alvast bedankt!! Namens alle vrijwilligers van Dickens’ Day Beerta.

Engel Modderman: “Bovenstaande is een noodkreet van de vrijwilligers op social media en was ook te lezen in de media. Dickens Day Beerta is een evenement waar duizenden mensen op af komen. Het is een hele organisatie van vrijwilligers die er voor zorg dragen dat alles goed verloopt op zo’n dag. De VCP heeft daar bewondering voor en naar ik aanneem ook de rest van de politiek in Oldambt. Helaas is het zo dat de organisatie van Dickens Day begin 2019 hun onderkomen verliest. Dat zou de vrijwilligers, die veel tijd in de organisatie steken, niet ten goede komen. Ook het materiaal welke men gebruikt zou in de open lucht moeten worden opgeslagen. Dat kan en mag toch niet gebeuren.”

VCP stelt de volgende vragen aan de gemeente Oldambt:
1 Wat kan de gemeente betekenen voor de organisatie van Dickens Day Beerta?
2 Kan de gemeente er voor zorgen dat de organisatie kosteloos gebruik kan maken
van een door de gemeente beschikbaar gestelde ruimte?
3 Mocht de gemeente geen ruimte beschikbaar hebben kan de gemeente dan een
nodige bedrag beschikbaar stellen zodat de organisatie zelf een onderkomen kan
regelen?

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button