AlgemeenIncidenten

Winkeldiefstal eindigt in botsing

- advertentie -

ScheemdaEen winkeldiefstal in een supermarkt in Scheemda eindigde afgelopen weekend in een aanrijding.

- advertentie -

Een 37-jarige inwoner van Winschoten nam zaterdagmiddag een fles sterke drank uit de supermarkt weg en stapte bij een 36-jarige plaatsgenoot in de auto. Een medewerker van de winkel lukte het in eerste instantie de 37-jarige uit de wagen te praten maar de man rende onverwacht terug en stapte in de auto die er met hoge snelheid vandoor ging.

Een getuige blokkeerde met zijn bestelbus de vluchtenden op de Esborgstraat. Met hoge snelheid achteruit rijdend probeerden zij opnieuw te ontkomen, achterna gereden door de getuige. Doordat de vluchtauto onverwacht remde, kwam het tot een botsing.

De beide Winschoters werden door de politie gearresteerd. De 36-jarige bestuurder bleek teveel te hebben gedronken. Door de aanrijding liep de bestelbus lichte schade op.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button