Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
AlgemeenIncidentenKort nieuws

Politie Oldambt: ‘Even op de koffie…’

- advertentie -

Winschoten – ‘Vaak denken wij te weten wat van ons wordt verwacht maar uiteraard horen we dat ook graag van u en van jou. Dus gaan we in de toekomst weer vaker de straat op, niet in de auto maar lopend of op de fiets.‘ Aldus politie Oldambt op Facebook.

- advertentie -

Lees hieronder hun verhaal: 

Zo stapten collega’s Dieuwke en Behr vandaag in Winschoten bij diverse winkels en organisaties naar binnen. Gewoon voor een praatje pot, zoals wij dat noemen, om te horen dus wat er zo allemaal speelt.

Wat het opleverde was in ieder geval een aantal zeer waardevolle gesprekken. De onderwerpen varieerden van het uitgaansleven op het Marktplein tot en met parkeerdrukte op de Venne. Niet geheel tot ons ongenoegen mochten de collega’s enkele complimenten in de zak steken over onze inzet op de uitgaansavonden.Tussen de bedrijven door konden zij enkele winkeliers nog wat tips geven voor een betere beveiliging van hun panden.

Bij de jongerenorganisatie Jimmy’s werd even vreemd gekeken naar de komst van de twee politiemensen maar dat ijs ontdooide bliksemsnel (zie foto). Ook bij Jimmy’s ging veel over de tafel waar wij wat mee kunnen. Het werd nog gezellig ook. Dieuwke en Behr namen nog een kijkje bij de moskee aan de Johan Modastraat voordat ze hun rondgang afsloten.

In ons gebied zullen wij ons zeker vaker laten zien. Voor contact staan wij uiteraard altijd open. Daarvoor is onder andere deze Facebookpagina bestemd. Onze wijkagenten staan vermeld op politie.nl en we zijn de klok rond bereikbaar via 0900-8844.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button