AlgemeenOp stap

Vanavond: SamenLoop voor Hoop Oldambt Fakkeltocht

- advertentie -

Winschoten – Op vrijdag 9 maart, aanvang 19.00 uur organiseert de SamenLoop voor Hoop Oldambt een fakkeltocht in Winschoten. ‘We verzamelen op het plein voor het Cultuurhuis De Klinker en eindigen nabij het gemeentehuis van de Gemeente Oldambt. De tocht duurt ongeveer 30 minuten.’ aldus de organisatie.

- advertentie -

Samen stil staan bij kanker en onze dierbaren
We staan met de fakkeltocht stil bij kanker. We denken aan de mensen die vechten tegen kanker en aan de dierbaren die helaas het gevecht hebben verloren. En we vragen aandacht voor de SamenLoop voor Hoop Oldambt. Onze ambassadeurs Pieter Smit en Erik Hulsegge nemen deel aan de fakkeltocht.

Primeur
Erik Hulsegge sluit de fakkeltocht met een eigen verhaal. Ook krijgen alle deelnemers en bezoekers een primeur: het SamenLoop voor Hoop Oldambt lied wordt voor het eerst gepresenteerd. Het duo Simone en Sam deden mee aan de sing en songwriter wedstrijd van de SamenLoop en wonnen.

Ben jij er bij?
‘We hopen je te zien! Deelname aan de fakkeltocht is gratis. Natuurlijk is een vrijwillige bijdrage welkom, dit komt geheel ten goede aan het KWF.’ Meldt de organisatie.

Meer weten over de Samenloop voor Hoop Oldambt? Check de website of volg ons op Facebook SLVHOldambt.

Live op Facebook
Een gedeelte van de tocht is live op Facebook te volgen via OldambtNu.nl 

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button