Algemeen

Leerlingen Dollard College in actie met NLdoet snoeien bij de Wilgenborg

- advertentie -

Winschoten – Dollard College is actief met NLdoet. Afgelopen vrijdag gingen leerlingen van de praktijkschool Bovenburen-De Flint met de tuingroep (10 leerlingen) assisteren met het snoeien van wilgen bij de Wilgenborg.

- advertentie -

De Stichting Wilgenborg is een initiatief van de bewonersgroep Blauwestad en is een ontmoetingsplek in ontwikkeling. De vestigingen van het Dollard College in Winschoten (vestiging Bovenburen de Flint praktijkonderwijs, Campus Winschoten en vestiging Hommesplein-Stikkerlaan) hebben uitgesproken dat zij betrokken en betekenisvol willen zijn voor de ontwikkeling van de Wilgenborg. De school ondersteunt initiatieven die worden georganiseerd. Het snoeien van de wilgen is een start voor een van de vele andere initiatieven.

De leerlingen begonnen vrijdag om 10:00 uur met het snoeien, vervolgens sloot een andere groep leerlingen aan om van de gesnoeide takken manden te gaan vlechten. Deze workshop werd verzorgd door een bestuurslid van de Wilgenborg.

Foto: Archief/OldambtNu.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button