AlgemeenOp stapVideo

Reportage: Indrukwekkende fakkeltocht van Samenloop voor Hoop (video)

- advertentie -

Winschoten – Vanavond organiseerde de SamenLoop voor Hoop Oldambt een fakkeltocht in Winschoten. Een tocht van zo’n 30 minuten door het centrum van Winschoten.

- advertentie -

‘We stonden met deze fakkeltocht stil bij kanker. We dachten en denken aan de mensen die vechten tegen kanker en aan de dierbaren die helaas het gevecht hebben verloren.’ Aldus de organisatie achter de Samenloop voor Hoop. Ook de ambassadeurs burgemeester Pieter Smit en columnist Erik Hulsegge liepen mee in deze fakkeltocht.

Primeur
Erik Hulsegge sloot de fakkeltocht af met een eigen verhaal. Ook kregen alle deelnemers en bezoekers een primeur: het SamenLoop voor Hoop Oldambt lied werd voor het eerst gepresenteerd. Het duo Simone en Sam deden mee aan de sing en songwriter wedstrijd van de SamenLoop en wonnen.

Foto’s: Jeroen Bos/ OldambtNu.nl
Video: Gerrie de Groot & Lonneke Togtema/ OldambtNu.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button