Algemeen

Nachtelijke werkzaamheden Groningen-Bad Nieuweschans

- advertentie -

Bad Nieuweschans – Door werkzaamheden bussen in plaats van treinen tussen Groningen en Veendam/Bad Nieuweschans in de nacht van zaterdag 10 op zondag 11 maart en tussen Zuidbroek en Bad Nieuweschans in de nacht van maandag 12 op dinsdag 13 maart.

- advertentie -

In de nacht van zaterdag 10 op zondag 11 maart kunnen er in verband met slijpwerkzaamheden na 1.00 uur geen treinen rijden tussen Groningen-Veendam/Bad Nieuweschans. Er worden bussen ingezet. De trein van 0.23 uur vertrekkend uit Groningen rijdt tot Veendam.

Reizigers richting Bad Nieuweschans kunnen overstappen op de bus in Zuidbroek. In de nacht van maandag 12 op dinsdag 13 maart kunnen er door de slijpwerkzaamheden na 1.18 uur geen treinen rijden tussen Zuidbroek en Bad Nieuweschans. Ook hier worden bussen ingezet.

Vervoerbewijs
Voor het vervoer met de vervangende bus heeft de reiziger een geldig vervoerbewijs nodig waarmee is ingecheckt.

Fietsen
In verband met de inrichting van de vervangende bus is het meenemen van fietsen helaas niet mogelijk.

Reistijd
De reistijd Groningen-Bad Nieuweschans op 11 maart duurt tot drie kwartier langer dan de reguliere treinreis. De reistijd Zuidbroek-Bad Nieuweschans op 13 maart duurt tot 15 minuten langer dan de reguliere treinreis.

- advertentie -

Halte vervangende busdienst
De bussen vertrekken vanaf de voorpleinen van de stations.

- advertentie - 

Busdienstregeling
Maandag 12 maart (nacht maandag / dinsdag)

Zuidbroek – Bad Nieuweschans

Zuidbroek 00:20
Scheemda 00:34
Winschoten 00:42
Bad Nieuweschans 00:57

Bad Nieuweschans – Zuidbroek
Bad Nieuweschans 00:31
Winschoten 00:46
Scheemda 00:55
Zuidbroek 01:08

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button