AlgemeenIncidentenRegionaal nieuws

UPDATE (15:25uur): 84-Jarige vrouw komt om het leven bij ongeval Stadskanaal

- advertentie -

Stadskanaal –  Maandagochtend is een 84-jarige automobiliste uit Stadskanaal overleden na een verkeersongeval op de Postkade in Stadskanaal.

- advertentie -

De vrouw kwam na een aanrijding met een 66-jarige automobilist uit Stadskanaal met haar auto in het water terecht. De vrouw is uiteindelijk met behulp van de brandweer uit de auto gehaald. Zij is ter plaatse overleden. We onderzoeken hoe de aanrijding heeft plaats gevonden.

De hulpdiensten waren massaal uitgerukt waaronder het oppervlakte reddingsteam die staat gestationeerd bij brandweer Finsterwolde. Daarnaast waren de duikploegen van Emmen, Assen en Groningen opgeroepen.

Foto’s: Marc Dol/ OldambtNu.nl

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button