AlgemeenKort nieuwsSport

Oost Groninger basisscholen naar Provinciaal Kampioenschap dammen

- advertentie -

Oldambt – Zaterdag 17 maart staat “Het Hogeland College” in Warffum in het teken van het Provinciaal Gronings Kampioenschap dammen voor scholen in het basisonderwijs. Voor deze finale plaatsten zich 20 scholen uit de districten, Groningen, Marum, Bedum, Leek, Pieterburen, Kloosterburen en Oost Groningen.

- advertentie -

De teams bestaan uit viertallen en komen uit in de categorieën groep 4 t/m 6 de welpen en groep 7/8 de pupillen. Oost Groningen is hierbij vertegenwoordigd in groep 4 t/m 6 door CBS “De Vossenburcht” uit Winschoten en OBS “Houwingaham” uit Bad Nieuweschans. Bij groep 7/8 zijn dat de RK St. Vitusschool uit Winschoten en OBS “Houwingaham” uit Bad Nieuweschans.  CBS “Annewieke” uit Scheemda staat op de reservelijst

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button