AlgemeenIncidenten

Arrestatieteam valt woning Heiligerlee binnen

- advertentie -

Winschoten/ Heiligerlee– Dinsdagavond kreeg de politie een melding dat een woning zou zijn beschoten aan de Lekstraat in Winschoten.

- advertentie -

Toen de gealarmeerde agenten bij de woning aankwamen bleek de dader niet meer in de directe omgeving aanwezig te zijn. In de gesprekken met de bewoners bleek dat zij de dader hadden herkend. Er raakte niemand gewond.

Diezelfde avond hield het arrestatieteam een 47-jarige man uit Heiligerlee in zijn woning wegens betrokkenheid bij het schietincident. Er raakte niemand gewond. Er is sporenonderzoek gedaan door forensisch rechercheurs.

De aanleiding zou mogelijk een zakelijk geschil zijn. De politie doet nader onderzoek naar het voorval.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button