Algemeen

Piet Paulusma in Winschoten voor Piet’s Weerbericht

- advertentie -

Winschoten – Piet Paulusma, bekend van Piet’s Weerbericht was woensdagavond in Winschoten voor zijn dagelijkse weerpraatje. Rond 18:00 uur werden er opnames gemaakt die later werden uitgezonden op de TV-zender SBS 6.

- advertentie -

IJsbaan
De opnames werden gemaakt op de overdekte ijsbaan in Winschoten. Vanaf halverwege februari valt er op een overdekte ijsbaan te schaatsen in winkelcentrum ’t Rond. Wegens succes was dit verlengd tot en met 10 maart.

Het ‘schaatsseizoen’ voor deze overdekte ijsbaan is hiermee ten einde.

– Kijk hier het eerste deel terug. (www.kijk.nl)
– Kijk hier het tweede deel terug. (www.kijk.nl)

Foto’s Quintin Stoetman/ OldambtNu.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button