AlgemeenIncidenten

Politie: Kijk live mee met de Noodhulpdienst!

- advertentie -

Oldambt –  Als eerste in de drie noordelijke provincies kunt u op Facebook live een surveillancedienst van de politie Oldambt meemaken. Op vrijdag 6 april van 14 tot 22 uur kijk je rechtstreeks mee met de agenten Dieuwke en Berdien van bureau Winschoten.

- advertentie -

Zij hebben dan de zogenaamde Noodhulpdienst in Oldambt. De agenten op straat zullen op Facebook nagenoeg steeds live melden wat ze doen en waarom. ‘Ook u kunt gelijktijdig met vragen en opmerkingen komen tijdens die dienst. Daar zullen we dan direct op reageren.’ Aldus de politie.

Ook staan ze open voor suggesties om bijvoorbeeld ergens extra aandacht aan te besteden. Natuurlijk wel onder voorbehoud van ernstige meldingen.

We zien jullie graag terug op Facebook op vrijdag 6 april!

Meldt je hier aan om de dienst live te volgen. 

- advertentie -

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button