AlgemeenKort nieuwsOp stapSport

Toernooi voor beginnende- tot clubdammer in Winschoten

- advertentie -

Winschoten – Zaterdag 31 maart staat, vanaf 10.00 uur, het gebouw van SV Bovenburen in Winschoten in het teken van een  groots opgezet damtoernooi, voor zowel de beginnende- als de clubdammer.

- advertentie -

De organisatie is in handen van de Samenwerkende Bonden, te weten de Provinciaal Groninger Dambond (PGD) de Drentse Dambond (DDB) en de Oost Groninger Dambond (OGD). De senioren kunnen inschrijven in hoofd-, eerste,- en tweede klasse, waarbij de organisatie ze op speelsterkte onderbrengt in groepjes van vier, waardoor in elk kwartet een rondtoernooi ontstaat met een speeltempo van 1 uur/speler per partij.

De jeugdige dammers zijn uiteraard ook welkom en worden eveneens ingedeeld op speelsterkte. Ter promotie van de “breedtesport” worden vooral de beginnende- of herintredende dammers uitgenodigd hieraan deel te nemen. Deze spelers gaan in een aparte groep hun partijen afwerken, zonder gebruik te maken van de klok. Om mee te spelen hoeven de deelnemers uiteraard geen lid te zijn van een dambond of damclub. Daarom is dit toernooi ook voor “oud leden” natuurlijk de ultieme kans in deze “thuiswedstrijd” de damschijven weer eens te beroeren.

Deelname senioren € 6,00 en jeugd t/m 17 jaar € 3,00. Opgave bij bebrakels@hotmail.nl of geertlubberink@gmail.com

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button